B-tox peel

Ei-kemiallinen kuorinta B-Tox on 3D-nanoneulaimplantti ihon uudistamiseen ja nuorentumiseen. SiliTox-mikroneulat ovat organopiiyhdisteitä. Niiden raaka-aineet uutetaan harvinaisista syvänmeren lajeista. B-Tox on ei-invasiivinen autoterapia dermikseen. Toisin kuin kemiallisilla kuorinnilla, menettelyllä ei ole ikärajoituksia, se sopii kaikille ihotyypeille eikä aiheuta sivuvaikutuksia. Toimenpide voidaan suorittaa milloin tahansa vuoden aikana.

B-Tox Peel, voidaan nimetä nimellä Leväkuori tai Invisible Needle Peel. Biologista teknologiaa käyttämällä tutkijat käyttävät luonnollista ainesosaa ja uutetta Silitox Needles (Needle Sponge Extract) -neuloihin. – Erittäin pieni mikroneulojen koko um. Hieronnan jälkeen B-tox -kuorinta kasvoille, Silitox-neulat tunkeutuvat ihokerrokseen stimuloiden ja uudistaen ihoa.

SiliTox™ on patentoitu ainesosa, joka on valmistettu Benthos-uutteesta (korallityyppi). Nanoteknologiaa käyttämällä tutkijat muodostavat uutteista mikroneuloja. Nämä SilitoxTM-neulat ovat 100 % luonnollisia ja sisältävät erittäin runsaasti mineraaleja. Toisin kuin muut kuorintatuotteet, se ei sisällä happoa tai lääkeyrttejä.

Vaikutus on havaittavissa ensimmäisen viikon toimenpiteen jälkeen. Lopullinen vaikutus on kolmen viikon kuluttua toimenpiteestä.

Hinta 150e