DermiaLift

Neljä vaihetta pysyvästi hyväkuntoiseen ihoon – patentoiduilla DermiaLift Solution ‑hoidolla & ‑tuotteilla

Dermia Solution ‑hoito kosmetologillasi noudattaa tarkoin määriteltyä ja tieteellisesti todistettua menetelmää kolmessa eri vaiheessa. Tehokas hoito vie kokonaisuudessaan vain puolet perinteisen, vähemmän tehokkaan kauneushoidon vaatimasta ajasta.

Dermia Solution® ‑hoitoja annetaan vain tasokkaissa yhteistyökumppaniemme hoitoloissa, erityisillä, nykyaikaisilla Dermia Solution® ‑hoitotuotteilla ja ‑laitteilla.  Hoito tehdään yhdestä neljään kertaan kuukaudessa, jotta ihon oma nuorentumisprosessi aktivoituu, ja seerumit ja kosteuttavat hoitotuotteet imeytyvät täydellisesti ihon syvimpiin kerroksiin asti.

 Vaihe 1: Iho esikäsitellään ja kuoritaan patentoidulla Poly Abrasion -käsikappaleella ja miedolla mutta tehokkaalla puhdistusgeelillä.

Ihon esikäsittely poistaa kuolleet ihosolut hellästi mutta tehokkaasti sekä silottaa ja pehmentää ihon pintakerrosta. Näin seuraavat käsittelyvaiheet tehoavat paremmin ja ihon uudistuminen on mahdollista. 

Patentoidulla kuorintatekniikalla kuolleet ihosolut poistetaan, ihosta tulee pehmeä ja sileä, minkä ansiosta Dermia Solution® ‑kuorintamenetelmä onkin tehokkaimpia ja samalla hellävaraisimpia saatavilla olevia menetelmiä. Puhdistusgeelin jälkeen iho on valmiina seuraavaan vaiheeseen. 

Vaihe 2: Ihoa aktivoidaan Dermia Solution® Micro Activation ‑tekniikalla.

Ei-invasiivinen, korkeataajuuksinen hieronta stimuloi ihoa ja aikaansaa nuorentavia ja parantavia impulsseja ihon syvimmissäkin kerroksissa. Jopa 800 000 pientä impulssia on kuin huipputehokas salitreeni iholle. Seuraavaksi iholle levitettävät hoitotuotteet saavat Dermia Solution® ‑ainesosat imeytymään huomattavasti syvemmälle ja toimimaan neljä kertaa tehokkaammin kuin jos niitä käytettäisiin ilman aktiivista hoitokäsittelyä.

Vaihe 3: Iho käsitellään erityisillä Dermia Solution® ‑seerumeilla kuten Hyaluron Complex tai Final Care.

Esikäsittelyn, eli ”treenin”, jälkeen iho tarvitsee ravintoa.

Aivan kuten hyvin harjoitettu lihaskin, imee iho nyt paremmin ravinteita ja pystyy täysin imemään itseensä Dermia Solution® ‑hoitoseerumin sisältämät erikoisainesosat. Kosteus kuljetetaan takaisin ihon syvimpiin kerroksiin, mikä saa ihon ikään kuin täyttymään ja saavuttamaan taas luonnollisen, nuorekkaan kimmoisuutensa.

Iho, jota harjoitetaan ja ravitaan säännöllisesti, alkaa pian näyttää sileämmältä ja tuntua pehmeämmältä.  

Toinen Dermia Solution® ‑hoidoilla ja ‑hoitotuotteilla saatava hyöty on parantava vaikutus ihon ongelmiin, kuten epäpuhtaaseen ihoon, ihottumaan ja muihin usein vaikeasti paraneviin iho-ongelmiin.

Ihon omaa uudistumista ja nuorentumiskykyä parantamalla jopa erittäin kuivan, ihottumaan ja tulehduksiin taipuvaisen ihon laatu paranee lyhyessä ajassa.

Suositellaan 3 hoitoa 10 päivän välein. 

Nyt on sinun vuorosi!

Päivittäinen hoito

 Niin tärkeää kuin kauneushoito kosmetologilla onkin, takaa se vain puolet menestyksestä. Päivittäinen hoito käsittelykertojen välissä on aivan yhtä tärkeää, jotta kestävät tulokset saavutetaan nopeasti. Aivan kuten tarvitsemme päivittäin hyvää ravintoa, tarvitsee ihokin ravinteita joka päivä.

Dermia Solution® tarjoaa valikoiman lähes hoitolatasoisia tuotteita kotona käytettäväksi. Tehokkailla mutta kohtuuhintaisilla tuotteilla saat ihosi näyttämään ja tuntumaan terveeltä, nuorelta ja hehkeältä. 

 Kosmetologisi opastaa oikeiden tuotteiden valinnassa. Takaamme että tulet yllättymään kuinka kaunis oletkaan!

 Hinta 120€

Kolmen hoitokerran sarjana 105€/hoitokerta.