Luxus Plasma Liner

PLASMA-INNOVATIIVINEN JA TEHOKAS VAIHTOEHTO KIINTEYTTÄÄ IHOA alk. 75 euroa

comfort slaon plamsa hoidot

Kaikki Luxus PlasmaLiner hoidot ja ajanvaraus pelkästä konsultaation kautta(ilmainen)-30 min

PLASMA on innovatiivinen hoitomenetelmä, joka kiinteyttää veltostunutta ihoa ja tasoittaa juonteita ilman plastikkakirurgisia leikkauksia. Menetelmä perustuu fysiikan neljänteen olomuotoon Plasmaan ja sen kykyyn muodostaa höyrystä ja energiasta pieni salama. Hoidossa puudutetulle iholle johdetaan energiaa neulalla, joka lähelle ihoa päästyään muodostaa välähdyksen / salaman ja kutistaa ihoa välittömästi. Iholle muodostuu lämmön ansiosta pieni rupi ihon kutistuessa. hoidon tekemiseen varataan aikaa noin tunti, josta itse tekeminen kestää 10-15 min. Käsittelyn jälkeen iholla esiintyy turvotusta ja siihen muodostuu pieni rupi, joka kestää 3 – 7 päivää. Ihon kiinteytymisen näkee heti käsittelyn jälkeen, mutta lopullinen tulos on nähtävissä 3 kk:n kuluttua. Käsittely voidaan uusia 8 – 12 viikon kuluttua, mutta moni saa avun jo yhdellä hoitokerralla, jonka tulos kestää noin 2 vuotta. Hoidon hinta on 150 – 1000€ riippuen alueen koosta ja käytetystä ajasta.

Hoidettavat alueet

Ylä- ja ala silmäluomi (myös roikkuva luomi)
Juonteet silmien, suun ja huulten ympärillä
Korvan edessä olevat juonteet ( Mini-Lifting)
Kaula, roikkuva leuan linja
kulmakarvojen väliset – ja otsan juonteet
Akne / raskaus (venymä) arvet
Saapuessasi hoitoon, huomioithan ettei samana päivänä tule nauttia kahvia, mustaa teetä, valkosipulia tai energia juomia. Myös Omega 3 valmisteiden käyttö tulee lopettaa viikkoa aikaisemmin.

Hoidetulle alueelle muodostuu pieni rupi 3-7 päiväksi. Ruven tulee antaa parantua rauhassa, ilman että sen päälle levittään mitään kosteus-/ hoitovoidetta, kylmägeeliä tai meikkiä. Ihoalueen puhdistus on sallittua vain nopeasti vedellä. Kun rupi on irronnut voi kosmetiikkaa käyttää normaalisti, mutta iho tulee suojata SPF 30-50 aurinkosuojalla 4-6 kuukauden ajan. Emme suosittele saunaa, hikiliikuntaa, uimista ja kylmää hoidetulle ihoalueelle niin pitkään kun ruvet ovat vielä kiinni.

Hoidettua ihoaluetta voi kuoria, kun punoitus ja herkkyys on poistunut.

LCN Plasma – Tehokas uutuus kiinteyttää ihoa ja poistaa ryppyjä
Plasma on erittäin tehokas hoitomuoto ihon kiinteytykseen ilman plastiikkakirurgisia leikkauksia. Plasmahoito eli plasmakynähoito sopii kasvojen alueen lisäksi muillekin ihoalueille, kuten esimerkiksi vatsalle, alleille tai reisille.

Plasmahoito – Näin plasma hoitaa ja kiinteyttää
Plasmahoidot Tampere – LCN Plasma, plasmahoitoPlasmahoidossa muodostetaan pienenpieni plasmavälähdys / salama ihon ja laitteen hoitopään välille ilman, että laitteen hoitopää koskettaa ihoa. Ihon kosteus yhdessä salaman energian kanssa muodostaa höyrystymispisteen tuottaen ns. plasmaa, joka supistaa ja kiinteyttää ihoa.

Käsitellyllä ihoalueella ihon toiminnot stimuloituvat ja solujen uusiutuminen vilkastuu pitkäkestoisesti. Kohtaan johon energia on iholla johdettu, muodostuu pieni rupi. Ruven tulee antaa parantua rauhassa ilman, että sen päälle levitetään mitään kosteus- / hoitovoidetta, kylmägeeliä tai meikkiä. Ihoalueen puhdistus on sallittua vain nopeasti vedellä.

Kun rupi on irronnut, voi kosmetiikkaa käyttää normaalisti, mutta hoidettu alue tulee suojata SPF30-50 aurinkosuojalla 4-6 kuukauden ajan. Saunominen, hikiliikunta, uiminen tai kylmän laittaminen hoitoalueen päälle ei ole suositeltavaa rupien ollessa vielä paikoillaan.

Rupi kestää iholla 3-7 pvää, syvempiä juonteita tai arpia käsiteltäessä jopa reilun viikon. Ruven irtoamisen jälkeen hoitotuloksen näkee vieläkin selvemmin, mutta plasmahoidon lopputulos näkyy noin kolmen kuukauden kuluttua kun iho on täysin parantunut. Tulokset kestävät noin kaksi vuotta.

Saapuessasi plasmahoitoon, huomioithan:
Samana päivänä ei tule nauttia kahvia, teetä, valkosipulia tai energiajuomia.
Myös Omega 3 -valmisteiden käyttö tulee lopettaa vähintään viikkoa aikaisemmin.
Jos sinulla on taipumusta herpekseen, suosittelemme estolääkitystä/hoitokuuria heti plasmakäsittelyn jälkeen.
Valitettavasti plasmahoito ei onnistu, jos sinulla on jokin seuraavista:
Käytät verenohennuslääkettä tai asperiinia säännöllisesti.
Sinulla on rytmihäiriöitä, sydämentahdistin tai Epilepsia.
Olet raskaana tai imetät.
Sinulla on sairauksia, jotka vaikuttavat haavojen paranemiseen.
Ihollasi on sairauksia, jonka johdosta ihosi on rikki tai sinulla on HIV / Hepatiitti.
Käytät säännöllisesti kortisonilääkitystä tai Mäkikuismaa (St. Johans Wort).
Mitä plasma oikein on ja miten se hoitaa ihoa?
Plasma on fysiikan neljäs olomuoto kiinteän, nesteen ja kaasun lisäksi. Plasmaa voidaan muodostaa kaasumaisesta tilasta lisäämällä energian määrää, eli lämpöä ja painetta. Plasma muodostuu kun kaasuun (vesihöyryyn) lisätään energiaa ja se ionisoituu eli menettää elektronejaan. Tämä tapahtuu kun lämpötila ja paine nousevat, jolloin elektronit kiertävät entistä nopeammin atomin ydintä, ja kun riittävä nopeus saavutetaan vapautuu ytimestä elektroneja ja atomeista tulee sähköisesti varautuneita (ionisoituminen).

Plasmahoidossa ilmassa olevat ionit ja happi johdetaan iholle. Käsitelty hoitoalue kiinteytyy ”välittömästi” ja kohtaan, johon energia on johdettu, muodostuu pieni vaaleanruskea rupi. Tunnetuin plasmalähde on auringon plasmapurkaukset, protuberanssit. Päivittäin näemme plasmaa esimerkiksi loisteputkissa tai hehkulampuissa. Maapallolla tunnetuin plasman muoto on salamointi.

Plasmamenetelmä on saanut Nobelin palkinnon pintakemian alalta vuonna 1932.

Yläluomet 270e
Alaluomet 270e
Silmäkulmat juonteet”hakaranvarpaat” 220e
Otsan juonteet ja liftaus 260e
Sibelius juonteet 220e
Huulen alueen juonteet 180e
Suunpielen juonteet”marionetit” 240e
Nasolabia juonteet ja huulen alueen juonteet yht.295e
Korvan alueen juonteet 190e
Leukalinja”hamsteripussit” 300e
Leukalinja ja korvan alueen juonteet yht.395e
Kaksoisleuka 295e
Koko kaulan kiinteytys 495e
Pigmenttiläiskät ja luomet 30e/kpl(kysy kokonaishinta hoidolle)
Kasvojen yläosan käsittely 695e
sis.ylä ja alaluomet,silmäkulman juonteet” harakanvarpaat”,
otsan juonteet ja liftaus, sibelius juonteet
Kasvojen alaosan käsittely 495e
sis.nasolabiat,huulen alueenjuonteet ja suupielen juonteet ”marionetit”