Profhilo

Uusi anti-aging-hoito


Biorevitalisaatio on innovatiivinen anti-aging-hoito, joka ehkäisee ihon veltostumista kasvoissa ja niillä alueilla, joita on perinteisesti vaikea hoitaa, kuten kaulassa, käsissä ja käsivarsissa.

PROFHILO on kehitetty käyttämällä IBSA:n patentoitua NAHYCO-teknologiaa. Siinä on yksi markkinoiden korkeimmista hyaluronihappopitoisuuksista ja sen tehokkuus on pitkäkestoista ilman verkkosidoksellisia vaikuttavia aineita. Kliiniset tutkimukset vahvistavat positiiviset vaikutukset ihon tekstuuriin, elastisuuteen ja kosteuteen sekä välittömän kiinteyttävän vaikutuksen.
Erityisesti kehitetty injektiotekniikka vähentää kipua, toipumisaikaa ja hoitokertojen määrää, mikä tekee siitä täydellisen lounastunnin aikana tehtävän hoidon.

Profhilo-hoidot tehdään yleensä 2-3 kerran sarjahoitoina.

Profhilo-hoitojen yhteydessä toipumisaika on lyhyt ja ne soveltuvat siksi erityisen hyvin myös kiireisille ihmisille. Hoitopäivänä hoidettua aluetta ei pestä, mutta seuraavana päivänä voi jo käydä normaalisti suihkussa. Toipumista edistävät myös oikeat tuotteet, joiden käyttö opastetaan aina henkilökohtaisesti hoito tilanteessa. Hoidon yhteydessä nousevat pienet herneen kokoiset pallot laskevat kasvoilta 1-2 tunnissa.

ProfHilo