PRP (Platelet Rich Plasma)

PRP

Mitä PRP-hoidot ovat?


PRP-menetelmässä hoidettavalta otetaan pieni määrä verta (n. 10–40 ml), josta verihiutaleet erotetaan ja aktivoidaan. Näin saadaan eroteltua käyttöön verihiutalepitoinen plasma (PRP), jonka kasvutekijöitä voidaan injektoida hoidettavalle ihoalueelle. Kasvutekijät käynnistävät välittömän korjausprosessin sekä vetävät puoleensa veressä kiertäviä omia kantasoluja.


Plasmahoito

PRP (Platelet Rich Plasma) eli verihiutalerikas plasma on kasvutekijäpitoinen valmiste, jota saadaan hoidettavan omasta verestä. PRP hoito hyödyntää elimistön omia paranemismekanismeja ja stimuloi ihon uusiutumista.Ikääntymisen myötä ihon kimmoisuus häviää ja muodostuu ryppyjä. Iho näyttää väsyneeltä ja verenkierto kasvoilla hidastuu. Sinä, joka haluat mahdollisimman luonnollisen vaihtoehdon hoitaa ihoa, päästä eroon rypyistä ja juonteista PRP-hoito eli plasmahoito joka tunnetaan myös nimellä vampyyrihoito tekee tämän mahdolliseksi. Plasmahoidolla voidaan hoitaa myös kaljuuntumista tehostaen hiusten kasvua. Myös erilaisia arpia voidaan häivyttää huomaamattomiksi. PRP-hoidolla voidaan vaalentaa tummat silmäaluset ja kasvattaa ripsiä sekä kulmakarvoja tuuheammiksi.


Konsultaatio ennen toimenpidettä


Konsultaatiokäynti on maksuton.
Samalla käyntikerralla useimmiten voidaan tehdä hoito tai voit varata ajan toimenpiteeseen.


Miltä hoito tuntuu ja kauanko se kestää?


PRP-hoitoon käytettävän veren otto tuntuu samalta kuin verikoe yleensä. Kasvusolujen injektointi ihoon tuntuu neulanpistolta. Mesoterapiassa käytetään pintapuudutetta, jolloin toimenpide on kivuton. Yhdistelmähoidossa käytetään sekä injektioita että mesoterapiaa. Hoito on nopea ja kivuton. Ensin otetaan verikoe ja tämän jälkeen näyte laitetaan erityiskoneeseen, se erottaa verisolut ja plasman. Tämän jälkeen plasma injektoidaan iholle. Hoitoa voidaan tehdä kasvojen ja kaulan alueen ryppyihin. Saat hehkeän ja terveen sekä nuorekkaan ihon luonnollisesti ja vaivattomasti ilman keinotekoisia aineita. Plasma sisältää aineita, jotka käynnistävät ihossa uusiutumisprosessin, jolloin ihon kollageeni tuotanto nopeutuu ja tällöin rypyt tasoittuvat. Vaikutus alkaa muutaman viikon päästä hoidosta ja pysyvät kaksi vuotta. Toimenpide on täysin turvallinnen ilman sivuvaikutuksia, koska se on täysin omasta elimistöstäsi peräisin oleva luonnontuote.


Hoito tehdään 2–3 kerran sarjahoitona, 3–4 viikon välein. Yksi hoitokerta kestää alkaen 30 min hoitoalueesta ja puudutustarpeesta riippuen.


Kenelle hoito sopii?


Hoito sopii erinomaisesti ihon kunnon parantamiseen sekä juonteiden ja ryppyjen silottamiseen, myös silmänympärysiholle. Sarjahoidon tuloksena iho on heleämpi ja nuorekkaampi. Injektiohoidolla voidaan stimuloida päänahan soluja ja mikroverenkiertoa. Hoidolla hiukset saavat elinvoimaisuutta ja kirkkautta. Lisäksi hiustenlähtö vähenee ja uusien hiusten kasvu aktivoituu.

Hinta alk. 269€

Ajanvaraus puhelimen kautta