B-tox peel

Vad är b-tox peel? Icke-kemisk peeling B-Tox är ett 3D-nano-nålimplantat för hudregenerering och föryngring. SiliTox mikronålar är organiska kiselföreningar. Råvaror för dem utvinns från sällsynta arter av djuphavsliv. B-Tox är en icke-invasiv autoterapi för dermis. Till skillnad från kemisk peeling har proceduren inga åldersbegränsningar, är lämplig för alla hudtyper och orsakar inga biverkningar. Förfarandet kan utföras när som helst på året.

B-Tox Peel, kan benämnas som Alg Peel eller Invisible Needle Peel. Genom att använda biologisk teknologi använder forskare den naturliga ingrediensen och extraherar i Silitox-nålar (nålsvampextrakt).- En mycket liten mikronålsstorlek inom um. Efter massage av B-tox peeling i ansiktet kommer Silitox nålar att tränga in i hudlagret för att stimulera och regenerera huden.

SiliTox™ är en patenterad ingrediens som är gjord av extraktet från Benthos (typ av korall). Genom att använda nanoteknik formar forskare extrakten till mikronålar. Dessa SilitoxTM nålar är 100% naturliga och innehåller mycket rika mineraler. Till skillnad från andra skalprodukter innehåller den inte syra eller medicinalväxter

Effekten blir märkbar under den första veckan efter ingreppet. Den slutliga effekten är tre veckor efter proceduren.

Pris 150e