Carboxterapi

Koldioxid terapi eller Carboxytherapy, “mirakel gasen”, har utropats som det största genombrottet för skönhetsbehandlingar sedan Botox. Över hela världen har Carboxytherapy snabbt blivit känd som den ledande hudföryngrings behandlingen som många kändisar använder. Den har nu äntligen kommit till Sverige!

Det är en säker och kliniskt beprövad metod för att föryngra, och återställa samt rekonditionera hud och rynkor, behandla slapphet, celluliter och hudbristningar. Carboxytherapy handlar om att injicera små mängder av koldioxid (CO2) under huden för att bryta ner fetthaltiga avlagringar och stimulerar kollagenproduktionen.

Behandlingen har inga biverkningar och en behandling kan ta mellan en kvart och en timme. Kort sagt är Carboxytherapy en enkel och säker procedur för vacker och ungdomlig hy. Denna metod är helt naturlig och skapar endast en reaktion i kroppen som ger en enorm effekt. Kroppen är bäst på att ta hand om sina egna problem men behöver bara lite hjälp på vägen. Inga biverkningar, ingen återhämtningstid. Korta behandlingstider.

Resultat av behandling med Carboxy therapy:

Reducering av celluliter på rumpan, låren, och magen.

Reducering av hudbristningar på rumpan, låren, magen och brösten.

Reducering av lokala fettansamlingar t.ex. under haka, vid knän, små fettbullar på magen.

Hudåtstramning.

Reducering av påsar och mörka ringar under ögonen.

Föryngring av ansiktets hud med mer spänst och färre små fina rynkor runt t.ex. ögonen.

Fördelar med Carboxy therapy:

Snabbt: varje behandling tar endast ca 15-30 minuter. Vanligtvis brukar 6-12 behandlingar med en veckas mellanrum ge ett utmärkt resultat.

Skonsamt: orsakar inget större obehag, ingen återhämtningstid och bieffekter är sällsynta.

Långvarig effekt: efter en behandlingsserie brukar man se resultat 3-12 månader innan man behöver göra en eller ett par underhållsbehandlingar.

Efter behandlingen

Det finns en liten risk för blåmärken vid Carboxy therapy. Vanligtvis kan även ögonlocken behandlas utan att lämna några märken, vilket det är en bekymmersfri behandling. Det finns inga kända risker med Carboxy therapy. Koldioxidinjektion har använts på ett säkert sätt i åratal för att underlätta operationer i buken.

Frågor och svar om celluliter, bristningar och Carboxy therapy:

Boka tid.

  • Carbokxy-terapi för ansiktet: 90€
  • Carboxy-terapi för kroppen: 155€
  • Kemiskpeeling + carboxyi-terapi 135 €