DermiaLift

Fyra steg till att få huden i hållbart gott skick - med vår patenterade DermiaLift Solution behandling och produkter

Dermia Solution behandling är en väl beprövad, vetenskaplig metod i tre steg. En behandling som i sin helhet är effektivare både tids- och resultatmässigt än traditionella ansiktsbehandlingar.

Dermia Solution behandlingar ges enbart av högklassig, utbildad personal med Dermia Solutions egna moderna hygienprodukter och utrustning. Behandlingen upprepas upp till fyra gånger i månaden, så att hudens egna förnyelseprocess aktiveras och serumet och andra fuktgivande produkter som används kommer åt på djupet.

Steg 1: Som förbehandling slipas huden med ett patenterat Poly Abrasion munstycke och ett milt men effektivt rengöringsmedel.

Förbehandlingen avlägsnar skonsamt döda hudceller och slätar ut och mjukar upp hudens ytskikt för att göra den redo för nästa steg i behandlingen. 

Det är denna unika slipningsteknik som gör den till den mest effektiva men skonsamma metoden som finns tillgänglig inom skönhetsbranschen. Efter att en rengöringsgel appliceras är huden redo för nästa steg. 

Steg 2: Huden aktiveras med Dermia Soutions Micro aktiveringsteknik.

Upp till 800 000 små impulser stimulerar huden ner till djupaste hudlager. Stimuleringen gör att de aktiva ingredienserna i Dermia Solutions produkter bättre kan absorberas och ha en mycket effektivare verkan än vid behandling utan aktiveringstekniken.

Steg 3: Huden behandlas med utvald produkt ur Dermia Solutions sortiment, såsom serum eller Final Hyaluron Complex Care för att ge huden näring efter de två första stegen.

Huden kommer nu att absorbera näringsämnen bättre och kan fullt ut ta tillvara behandlingsprodukternas speciella ingredienser.

Fukt transporteras till de djupaste hudlagren vilket gör att huden slätas ut och kan uppnå en naturlig, ungdomlig elasticitet efter endast några behandlingar.

Dermia Solution kan även erbjuda behandlingar som har en läkande effekt på svårare hudproblem såsom oren hud, eksem och andra svårläkta hudproblem.  

Recomenderas 3 behandlingar med 10 dagars mellanrum.

Ihon omaa uudistumista ja nuorentumiskykyä parantamalla jopa erittäin kuivan, ihottumaan ja tulehduksiin taipuvaisen ihon laatu paranee lyhyessä ajassa.

Suositellaan 3 hoitoa 10 päivän välein. 

Nu är det din tur!

Daglig skötsel:

 För att uppnå och behålla resultat är den dagliga skötseln av huden lika viktig som själva behandlingen. Precis som vi behöver näring varje dag behöver även huden det.

Dermia Solution har en rad produkter att erbjuda för användning i hemmet. Effektiva produkter till rimliga priser som gör att din hud mår bättre och du ser yngre ut. 

 En kunnig skönhetsterapeut hjälper dig i valet av rätta produkter. Vi garanterar att du kommer att bli överraskad över hur vacker du är!

 PRIS: 120€

3 gånger serie pris 105€