Mezotrådar

mesolangat

Tidsbeställning med av telefon!

Vad är mezotrådar?

Dessa självabsorberande mezotrådar består av ett nyutvecklat vävnadsvänligt material som försvinner av sig självt inom 360 dagar. Tråden är försedd med små mikroskopiska hullingar som lätt fixeras i den understa hudvävnaden samt ser till att trådarna sitter fast ordentligt.

Man får ytterligare en föryngrande effekt genom den innehållande substansen L-lactid acid som ökar kollagenproduktionen och bromsar ned hudens åldringsprocess. Huden får en avsevärd bättre kvalité och spänstighet.

Ett säkert och prisvärt alternativ till traditionell kirurgi. Inga ärr, kort konvalescenstid och utmärkta estetiska resultat.

Med mezotrådar (tunna självabsorberande trådar med små hullingar) kan man effektivt och med ett långvarigt resultat lyfta ansiktet eller enbart vissa delar, som till exempel en slapp käklinje, hängande kinder, ledsna mungipor eller ögonbryn.

Det enkla ingreppet tar endast mellan trettio till sextio minuter och utförs under lokalbedövning. Du kan räkna med att återgå till ditt normala liv efter bara några dagar, och du kommer efterhand att se flera positiva effekter. Efter fyra till fem veckor kommer huden att se både smidigare och fylligare ut och hudens kvalité kommer att förbättras.

Metoden går ut på att man med ett litet stick får in en tunn tråd i de områden som man vill lyfta. Tråden är försedd med mikroskopiska hullingar, läggs som en ögla djupt under huden och lyfts sedan till önskat läge så du återfår dina ungdomliga ansiktsdrag. Dessutom stimuleras kollagenet i de djupare hudlagren och du får därmed en dubbelt föryngrande effekt!

Behandlingen utförs under lokalbedövning och tar cirka trettio till sextio minuter. Efter behandlingen blir du kvar några timmar på kliniken. Konvalescenstiden är en till två veckor, men redan efter några dagar kan man återgå till arbete och vardagsliv.

- Resultatet syns direkt efter ingreppet men den slutliga effekten syns fullt ut efter två till tre veckor.

Vem får genomföra ingreppen?

Mezotrådmetoden får endast genomföras av utbildade och certifierade specialister. På vår klinik arbetar endast legitimerade läkare med mycket lång erfarenhet och fleråriga utbildningar inom internationellt estetisk medicin.

Mezotråds behandling är idealisk för följande områden:

- För enkla lyft av mjuk vävnad och hängiga områden som till exempel vid ögonbryn och mungipor.

- "Tunga kinder" lyfts med lätthet upp till sitt naturliga läge.

- En slapp käklinje återfår sin karaktär och fasthet.

- Ledsna ögonvrår är ett minne blott med denna metod!

- Veck och djupa rynkor runt munnen som gör att man ser sur och arg ut, lyfts lätt upp och du får ett mer glatt och ungdomligt utseende.

- i kroppsvård passar för nästan alla problem