Micronålning - Dermica Pen

Dermicapen-microneedling är en avancerad nålningsteknik och det senaste genombrottet inom hudföryngring.

Pennan stimulerar huden till nyproduktion av naturligt kollagen, genom sina nålar som gör små mikrokanaler ner i huden, samtidigt slussas ett aktivt serum ner i huden. Kanalerna ökar hudens upptagningsförmåga med 80%.

Dermicapen rekommenderas för behandling av:

- åldrar och spänstfattig hud

- fina linjer och rynkor

- hudföryngring

- stora porer

- ärr

- bristningar

Dermicapen kan jämföras med laserbehandling men med mindre biverkningar. Mer effektivt än microdermabrasion och kemisk peeling.

Innan behandlingen påbörjas strykes en bedövningssalva på som får verka en stund för att behandlingen ska bli så behaglig som möjligt.

Hur många behandlingar behövs?

- lyster och uppfräschning: 1-2 behandl. 6-9 mån.mellanrum

- hudföryngring: 3-6 behandl. 3-6 veckors mellanrum

- akneärr: 6-8 behandl. 3-6 veckors mellanrum

– aktiivinen ruusufinni, aktiivinen, tulehtunut akne, yksittäiset näppylät voi kiertää

– MAREVAN lääkitys, voimakas kortisonilääkitys

– huuliherpes (ennen hoitoa kannattaa ottaa estolääkitys, jos sinulla on huuliherpes)

– psoriaasis (tulehdustila), allergia puudutusaineelle (AneStop-puudustusaine)

– tulehtunut atooppinen iho (muuten sopii atooppiselle iholle, ihoa paksuntava vaikutus)

Behandling:

I början av behandlingen bedövas den desinficerade huden med AneStop -bedövningsmedel. Efter nålning appliceras ett individuellt valt behandlingsserum och mask och andra balsam på huden. Nålen gör mikroskopiskt små hål vinkelrätt mot det översta lagret av huden, genom vilka balsamerna omedelbart absorberas i hudens lager, vilket ger en läkningsmekanism i huden. Nya sterila nålar används alltid i Dermicapen så det finns ingen risk för komplikationer. Behandlingar görs ungefär var 1 månad, beroende på hudens skick.

Åtgärder efter behandling:

Rör inte huden i 6 timmar. Detta undviker obehaglig repning av bakterier och andra. Efter sex timmar kan du sminka smidigt om det behövs. Svaret på behandlingen är individuellt, men huden kan bli röd och lite kliande efter en eller två dagars behandling. Det rekommenderas att undvika bastu och svettningar, svettträning, jogging i några dagar. Huden måste skyddas med ett solskyddsmedel som innehåller en solskyddsfaktor på minst 15. Sola bör undvikas i cirka 10 dagar efter behandlingen. Det rekommenderas att välja krämer. som innehåller mycket fukt.

Pris från 160€

Dermica Pen + Carboxy-terapi 230€