Velasmooth stelningsbehandling

Med Vela teknologin, angriper man celluliter, fettdepåer och slapp vävnaden effektivt. VelaSmooth använder sig av fyra energier i symbios för att uppnå resultat.

Systemet har fått Amerikas läkemedelsverk, FDA godkännande som en gällande cellulit o fettreducerande behandling.

Vilka resultat kan jag förvänta mig?

Med VelaSmooth reducerar vi inte bara celluliter och fettdepåer. Huden får också en jämnare hudstruktur, vilket vi kallar för SkinTightning. Dock viktigt att redan nu informera dig om att det inte är några permanenta resultat. Hur länge effekten av en behandlingsomgång, beror på ditt levnadssätt. Under gynnsamma förhållande håller det i sig 6-8 månader. Underhåll resultatet med enstaka behandlingar var 4-6 mån.

En kur på 10-16 behandlingar 2ggr/ vecka ger synliga resultat, men redan efter några behandlingar märks förbättringarna. För bästa resultat rekommenderar vi en serie behandlingar. Betalar ni hela serien på en gång får ni - 10 %.

Hur fungerar det?

*Den optiska ( infra rött ljus) energin, är mycket viktig då den fungerar som en vägvisare för *radiofrekvensen, RF och gör den selektiv.

Värmen når djupt ner i vävnaden, nu värms fettvävnaden upp och metabolismen ökar drastiskt. Fettcellerna dräneras och reduceras i storlek.

*Vakumdelen drar upp vävnaden in i munstycket och frigör sammanpressade blodkärl, som aktiveras och lymfcirkulationen kommer igång.

*Mekaniska massagerullar ger en djup bindvävsmassage.


15min – 40€

30min – 70€

45min – 95€

60min – 115€