Carboksi-terapia

Vallankumouksellinen uutuushoito raskausarville, selluliitille, rypyille, aknelle ja veltostuneelle iholle. Täysin ilman laitteita toteutettavan tehohoidon tulokset näkyvät iholla jo yhden hoitokerran jälkeen.

Carboksi-terapiassa hiilidioksidi tunkeutuu syvälle ihon kerroksiin, kiihdyttää verenkiertoa, aktivoi aineenvaihduntaa, laajentaa verisuonia, poistaa kuona-aineita ja edistää proteiinisynteesiä. Nämä reaktiot poistavat raskausarpia, selluliittia, aknea ja tulehduksia sekä parantavat ihon kiinteyttä, elastisuutta sekä kosteus/öljy-tasapainoa.

Toimiva verenkierto kaikissa hiussuonissa dioksidin ja muiden tarpeellisten aineiden kuljettamiseksi on ratkaiseva tekijä. CO2:n imeytyessä vereen se puhdistaa verta ja tuottaa dioksidia, joka parantaa verenkiertoa. Verenkierron tehostuessa kuona-aineet poistuvat nopeammin ja tehokkaammin, tulehdukset ihossa paranevat joten mm. akne ja rosacea rauhoittuvat ja paranemisprosessi alkaa välittömästi.

Carboksi- terapian käyttöalueet

Rypyt – Ajatteletko olevasi liian nuori tai liian vanha huolehtimaan rypyistä tällä hetkellä? Koskaan ei ole liian myöhäistä hoitaa ryppyjä. Carboksi-geelinaamio edistää ihosolujen aktiivista proteiinisynteesiä ja aineenvaihduntaa. Se parantaa koko alueen elastisuutta, mikä hoitamisen lisäksi myös ehkäisee ryppyjä.

Kosteutus – Ihon kostuttaminen ei oikeastaan ole kovin vaikeata, mutta sen pitäminen kosteana on. Kostuttamisessa tärkeä tekijä on veden ja öljyn välinen tasapaino ihossa. Veden toimittamisen ihosoluille sijasta Carboksi-geelinaamio sallii ihon säilyttää veden ja öljyn välisen tasapainon.

Vaalentaminen – Ihon pelkkä valkaiseminen kemikaaleilla ei kestä. CO2 on aktiivinen vasodepressori joka aktivoi verenkiertoa; koska tämä vaikutus poistaa kuona-aineita tehokkaasti, se vaalentaa ihoa tehokkaasti ja pitkäkestoisesti. Täplien kuten pisamien hoitamisen lisäksi se myös parantaa ihon yleisväriä.

Akne – Kunnollisen aknehoidon pitäisi kohdistua follikkelien sisäiseen tulehdukseen pelkän ihon pinnan hoitamisen sijasta. Carboksi geelinaamio nopeuttaa verenkiertoa ja kuona-aineiden poistumista ja on tulehdusta hoitava. Aknen hoitamisen lisäksi nämä reaktiot myös estävät sitä palauttamalla ihon itsekorjautumiskyvyn.

Selluliitti – Kasautuneita kuona-ainepaakkuja ja epätasainen pinta kaulassa, leuan alla tai silmien alla. Carboksi-terapia vähentää myös kasvojen alueella ihonalaista rasvaa ja selluliittia. Jos haluat solakat kasvosi takaisin? Tutustu Carboksi-terapiaan.

Raskausarvet – Raskausarpia ilmestyy puberteetin tai raskauden aikana, kun ihon uloin kerros ei pysty kasvamaan yhtä nopeasti kuin sisäiset osat. Carboksi-terapia parantaa raskausarpien oireita ja esiintymistä aktivoimalla verenkiertoa, proteiinisynteesiä ja jälleenrakentamalla vaurioituneita kollageenisäikeitä.

Carboksi-geeliä voidaan käyttää turvallisesti koko keholla ja geeliä voidaan käyttää kaikille ihotyypeille. Carboksihoidosta ei seuraa epämukavaa oloa tai toipumisaikaa. Hoidon aikana tunnet kulpien aiheuttaman kutituksen iholla. Iho voi myös tilapäisesti punoittaa, mikä kestää n. puoli tuntia.

Ihon mikroneulaus ennen hoitoa tehostaa hiilidioksidin imeytymistä ihon syvenpiin kerroksiin, joten se on usein suositeltava vaihtoehto.

Kasvojen alueen hoidossa hoito aloitetaan useissa tapauksissa imeyttämällä iholle tuoretta C- vitamiinia ja hyaluronihappoa jotka syväkosteuttavat ihoa sekä edesauttavat kollageeni-

synteesiä ja kirkastavat ihon väriä. Vitamiini imeytetään ihoon joka mikroneulauksella tai ulträänen avulla. Koulutettu hoitaja valitsee sopivimman vaihtoehdon. Hoitoja voidaan tehdä kaksi kertaa viikossa 3 viikon ajan.

Ihon rakenne ja kiinteys alkaa parantua välittömästi. Raskausarpien ja selluliitin kanssa kestää 2 – 3 viikkoa ennen kuin pysyviä muutoksia voidaan havaita.

Monissa raskausarpi- ja selluliitti-tapauksissa paranemista havaitaan jo 5 hoidon sarjalla. Kukin tapaus on erilainen ja jotkin ihot saattavat vaatia lisähoitoja halutun tavoitteen saavuttamiseksi.

Raskausarpien osalta tulokset kestävät vuosia. Lihominen uudelleen tai uusi raskaus voi synnyttää uusia tai korostaa vanhoja raskausarpia. Selluliitin ja ryppyjen osalta ylläpitävä hoito pitäisi suorittaa 3 – 6 kuukauden välein riippuen ihon tilasta.

Varaa aikasi hoitokonsultaatioon.

  • Carboksi-terapia kasvolle hinta: 90€
  • Carboksi-terapia vartalolle hinta: 155€
  • Kemikaalinenkuorinta + carboksiterapia 135 €