Ljusbehandlingar - IFL

Ljusbehandlingar (Intense Flashlight technology)

Behandlingen är en effektiv behandlingsmetod som använts länge i olika syften för att behandla olika hudproblem och hårborttagning.

IFL -teknik ger samma eller bättre resultat än laser- eller pulsljusteknik, men till en mycket lägre kostnad.

Ljuspulsen behandlar följande problem:

- Pigment och solskador
– Couperosa
– Acne
- För permanent hårborttagning
– Anti-age

Ytliga kärl

IFL Skin Rejuvenation – hudföryngring

Behandlingen är en kombinationsbehandling av olika hudproblem. Ljuset stimulerar hudens egna process till att nybilda kollagen och att förbättra hudstrukturen. Den är effektiv vid hudpigmenteringar, ytliga blodkärl, stora porer, och andra ojämnheter i huden. Skinrejuvenation förbättrar elasticiteten och ger huden lyster och en jämnare hudton. Behandlingen görs för bästa resultat i kur om tre-fyra behandlingar. Behandlingsintervall är 3-4 veckor.

Pigment och solskador

Pigmenteringen förstörs av IPL ljuset och elimineras succesivt och det behandlade området bleknar. 1-4 behandlingar behövs.

Ytliga kärl 

Behandlingen är mycket effektiv för borttagande av kärlbristningar i ansiktet, hals och dekolletage. Ljusets energi absorberas av blodkärlet som förstörs och försvinner succesivt. 1-4 behandlingar behövs.

Hårborttagning

IPL har använts under många år för att reducera/avlägsna oönskad hårväxt i ansiktet och på kroppen. Ljusets energi sugs upp och absorberas av färgämnet melanin, i håret och hårsäcken. Detta åstadkommer en värmeökning i hårsäcken, vilket gör att den ”dör” och inte längre kan producera nya hårstrån. Effekten är mycket tillfredställande men i vissa fall måste underhållsbehandlingar behövas då nya hår kan produceras med tiden.

ifl 2

Läppar – 50€

Kinder – från 75€

Käke – 75€

Undrearm – 110€

Övrearm – 110€

Hela armen – 180€

Hela benet – från 180€

Axlar – från 160€

Bröst - från 160€

Ryggen – 350€

Bikini line – 110€

Armhålan – 75€

Brazilian – från 150€