Valoimpulssihoito – IFL

Valoimpulssihoito (Intense Flashlight technology)

Edustaa uutta merkittävää ja kehittynyttä Intense Pulsed Light-tekniikkaa, joka tarjoaa useita etuja tavanomaisten tuotteiden markkinoilla.

IFL tekniikka antaa samat tai paremmat tulokset kuin laser –tai impulssivalo tekniikat, mutta paljon pienemmin kustannuksin.

Valoimpulssi hoitaa seuraavat ongelmat:

– Pigmenttivauriot
– Couperosa
– Acne
– Pysyvään karvanpoistoon
– Anti-age

Verisuonten vauriot

Verisuonten vauriot kuten punaiset verisuonet ja hämähäkki valtimot ovat hoidettavissa IFL : llän avulla lämpö hyydyttämällä ne. Tämä toimenpide on samankaltainen kuin mitä käytetään lyhytaalto Diathermiassa verisuonten polttamiseen.

Silloin kun verisuoni on vaurioitunut se kerää hyytynyttä verta. IFL- laitteen avulla pystytään polttamaan tällaisia verisuonia, jolloin hyytymät haihtuvat kehosta imunestejärjestelmän kautta.

IFL-laitteessa on hoito-ohjelma, jonka aallonpituudet ovat kehitetty erityisesti verisuonivaurioiden hoitoon.

Hoidon jälkeen verisuoni muuntuu sävyltään, joko vaaleaksi tai violetti/harmaaksi.  Tämä on merkki siitä, että hoito on tehonnut halutulle alueelle. 10-14 päivän kuluessa hoidosta hoidettu verisuoni on joko kokonaan tai osittain hävinnyt.

Mikäli asiakkaalla on ihossa muita pigmenttimuutoksia, tulisi ne hoitaa eri IFL-hoito-ohjelmalla ensin, sillä vaurioituneiden verisuonten hoitoon on käytettävä aallonpituuksia, joiden valonmäärä pääsee tunkeutumaan syvemmälle, tavoittaen hoidettavan alueen tehokkaammin. 

Hoitoa suositellaan otettavaksi 6-8 viikon välein 6-8 kerran hoitosarjana.  Kun vaurioitunut verisuoni on hoidettu menestyksekkäästi hoitosarjan avulla, se ei enää ilmene uudestaan, mutta henkilöt joilla on taipuvaisuutta couperosaan  tarvitsevat ylläpitohoitoa tarpeen mukaan.

Hämähäkkiverisuonia hoidettaessa syöttäjäverisuoni on hyydytettävä tai muuten ongelma uusiutuu.

ifl 2

Huulet – 50€

Posket – alkaen 75€

Leuka – 75€

Alakäsi – 110€

Yläkäsi – 110€

Koko käsi – 180€

Sääret – alkaen 180€

Hartiat – alkaen 160€

Rinnat – alkaen 160€

Selkä – 350€

Bikini line – 110€

Kainalot – 75€

Brazilian – alkaen 150€